Min kompis o kollega Veronica E fyllde år ...

Kommentarer
Veronica

Vad go du är :) Tack för de vackra orden.

Det blev en bra dag igår :) Synd bara att jag missade dig!

Ps. Luktar gott idag jag :) Ds.

Puss

2010-12-22 » 08:18:37 BLOGG: http://veronicareginas.blogg.se/
Sandra

Ja, precis. Men just nu känns det som, struntar jag i att göra 'det', då kommer jag må dåligt för att inte fått det gjort & så grubblar jag. & gör jag 'det' så kommer jag må dåligt för att jag tagit ut mig så mkt. Blir tokigt hur jag än gör. Nu kan jag stressa upp mig för en sån liten sak som förberedelse för julafton. & då äre inte jag som står för storkok & såna saker. Men allt det andra, det får min mage att svida. Jag vill kunna sätta mig ner & dricka en kopp té till nyhetsmorgon jag med, som många andra. Det ska bli en fröjd när jul & vinter är över.



Hoppas ni får en fin jul :) Nästa år är Ludde så pass stor att han kan öppna klapparna själv :D Kram!

2010-12-22 » 09:05:41 BLOGG: http://ohstrom.blogg.se/
Linnéa

2010-12-22 » 10:29:50 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/
Linnéa

Oj :p Jag är sjukt rastlös. Men det blir nog bättre när det blir lite varmare, så man kan gå ner på stan, gå till kompisar osv :) Men annars så går det bra att vara hemma. Hur tycker du?

Har ju vart arbetslös ett tag och det var såå skönt att få jobb på åhlens, så nu längtar jag lite till jag får börja söka jobb igen. Har vart hemma så mkt redan :p Men ett år ska jag vara hemma med lilleman! :)



Vi ska fira jul hos stanleys mamma.. Sen träffa mina föräldrar dagarna efter. Hur gör ni? Har ingen ork till jul, alls i år! :p

2010-12-22 » 10:32:04 BLOGG: http://emmalinneastorm.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0