Landsmiddagar

Kommentarer
Mikaela

Gud vad kul och mysigt! Ett sätt att variera maten lite om inte annat...=)

2011-09-01 » 09:17:06 BLOGG: http://mickanmickans.blogg.se/
Teresa

Åh men himmel! det där är ju mitt drömporslin! Jag har kopparna, men det är så mycket som återstår innan man har lyckats fixa alla tallrikar också :P Jag är ganska avundsjuk!



SV: Jag käkar en antidrpressiv medicin som påverkar noradrenalinet och serotoninet (s.k. SNRI-preparat). Noradrenalin har en viktig betydelse i hjärnan när det kommer till dygnsrytm och koncentration. Medicinen motverkar min passivitet och mina koncentationssvårigheter, speciellt vi depression, men jag måste alltid äta dem (inne på 13e året nu).



Man reagerar tydligen ganska olika på medicinen. Jag har både träffat folk som får mer mardrömmar av den och de som har fått mindre, men påverkar sömnen gör den garanterat.



Jag tycker inte att det är vidare snokigt att fråga! Det är ingen hemlighet direkt och jag försöker aktivt att bearbeta de tabun som finns om att kunna prata om psykisk ohälsa. Ja, så fråga på du bara! :)

2011-09-01 » 11:55:41 BLOGG: http://velourvenus.blogg.se/
Teresa

Guu så gullig den 7e bilden är! Han ser ut som en lite gubbe när han sitter sådär och vikar hakan mot näven :D En riktigt gullgubbe.

2011-09-01 » 11:57:41 BLOGG: http://velourvenus.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0