Mamma-kärlek

Kommentarer
Lina

haha, nej. alla är olika :p



jag har ju aldrig gått över tiden med barn. för det här blir ju första. men jag har kompisar o när man varit på stan med dom så kommer folk o frågar "men du skulle ju föda igår, haru inte klämt ut den där än?" det känns inte som omtanke tycker jag. det känns lite kaxigt att komma fram på det viset?



sen dom här smsen "hur går det? har han kommit än?". det kommer nog vara drygt ändå för mamman att ligga o ha ont. visst är det många som bryr sej, men istället för att tänka på sej själv o sin egen nyfikenhet. ta ett djupt andetag o vänta! .. dom där "hur gåre?"smsen, asså, hur ska man svara "bra?! eh?" jag tycker man kan vänta o ge mamman o pappan o bebisen some alonetime.



sen har jag sett att vissa skriver grattis fast ungen inte ens kommit. liksom chansningar! hur vet man ens att förlossningen gick bra? ungen kanske dog?



nä, jag tycker man får ta det lilla lugna o avvakta.

2010-11-16 » 11:46:14 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Lina

.. om jag skriver "nu åker jag in till bb" o får "lycka till"-sms, ja, då äre en sak :) men om ingen hör något på fem timmar o sen börja smsterrorisera mej med "hur gåre? hur gåre?" då kommer jag koka! :p

2010-11-16 » 11:46:57 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Lina

visst kan man höra av sej. oj, känns som om jag inte kan förklara mej nå bra. därför blir de flera kommentarer. visst kan man höra av sej. går jag över två veckor så vill jag ju inte att mina vänner ska SKITA i mej. men det beror på HUR man hör av sej. det där nyfikna skiljer ju sej från omtanke o lyckönskningar. skulle du skriva till mej att du skulle åka in skulle jag önska dej lycka till. men hör jag ingenting på några timmar kommer jag inte komma med tjatiga sms :p det lovar jag!

2010-11-16 » 11:51:34 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Lina

haha, blev lite mkt ord där :p men ja, du förstod va jag menade o jag förstod dej ! :D jag längtar tills du skickar mms på ludde till mej! :D då kommer jag känna mej speciell. o gör du inte det ska du få en bild på moderkakan som hämnd!

2010-11-16 » 12:00:44 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Lina

va roligt! :D i borlänge? hoppas bilresan går bra. bosse har spänt ögonen i vår vagn. han kollar på den skitsurt :S

2010-11-16 » 12:09:37 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Frida

åå lina, vilka fina ord. Fick du mig att sitta här under filt å böla..



Puss

2010-11-16 » 19:46:49 BLOGG: http://frida26.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0