Smälting accident

Kommentarer
Mikaela

Lite likadan kan jag vara ibland. Huvudvärken kommer som ett brev på posten när det är fuktigt och klibbigt ute. Men bättre nu är förr. Då var det migrän varning varje dag.

2011-06-07 » 16:22:42 BLOGG: http://mickanmickans.blogg.se/
Jeanette

Jag är en svartklädd tjej.. Äger typ bara svarta kläder så jag har jätteproblem med sommarkläder, haha! Jag önskar att jag kunde sätta på mig en ljus, kanske blommig klänning en sommardag, men jag trivs inte =S



Däremot så lider jag inte så mkt av värmen så, jag svettas som en idiot och jag dricker vatten som en värsta kamel, men jag älskar sol!



Jag är småtjock, lite så där lönnfet kanske till och med, så jag trivs egentligen inte i bikini, men den som inte vill se mig får blunda, haha eller titta bort =)



Däremot så tycker jag inte alltid att det är topp och jag har absolut inga problem att ligga inne en hel dag trots att solen skiner. Jag gör nog mest som jag känner för, oavsett vad andra tycker om det =)



2011-06-07 » 20:48:57 BLOGG: http://nufsan.blogg.se/
Katja

ÄNTLIGEN någon som är som jag!!! Halvspanjorska som jag är avskyr jag när det blir så här varmt! Jag mår fysiskt riktigt dåligt av denna olidliga värme. Riktigt dåligt alltså.

Jag flyttar in i igloon med dig om jag får :)

2011-06-07 » 21:42:24 BLOGG: http://isnusmumrikens.blogg.se/
Anonym

Ja själv älskar jag ju värmen :) men älskar även dina blogginlägg, som det här, jag riktigt känner hur du mår av solen. Snart är det vinter igen haha Kram på sig

2011-06-07 » 23:10:15 BLOGG: http://tesssan.blogspot.com
Annalena

Jag längtar efter hösten, då det blir svalare ute och regnar :)

Kan ha att göra med att man känner sig så jäkla svullen efter graviditeten.. Men den här värmen gör ju inte att man har ork att försöka få bort det heller... Hm

2011-06-08 » 09:29:33 BLOGG: http://lillisandal.blogg.se/
Hannis

Jag älskar det här vädret! Jag älskar hetta luftfuktigheten och jag har inga kläder på mig om jag inte måste!..mina barn är lika.. Men vi skyller allt på vårat blatte blod. Och jag är glad att mina killar som är så blonda som man kan bli fått mitt pigment och inte blir brända av solen utan blir små pepparkakor:) Lider med er andra.. Lina du får ett väldigt rent hus medans vi andra har kaos när det är fint väder!! :)

2011-06-08 » 10:21:22
Lina

jag njuter då fan inte! hade jag bara haft mej själv att ta hand om hade jag legat ute i solen o förbättrat brännan o läst en bok. men stackars lilla heidi, hon svettas o svettas :( jag hoppas på att de blir svalt snart. skiter i om jag inte är lika brun o "snygg" som dom andra singelbrudarna without kids :p haha..

2011-06-09 » 08:26:42 BLOGG: http://millblomskan.blogg.se/
Jempa

Njuter av solen och värmen, men inte att det är så kvavt på kvällarna när man ska sova.

annars är jag en sooool människa :)



Puss!

2011-06-09 » 09:50:57 BLOGG: http://roseofmyheart.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0